06-53132055 / 06-53619087 / 06-13952635 martinstevens@home.nl

Stukadoor en afbouwbedrijf Stevens

Kom eens binnenkijken voor de afwerking

Stukadoor en afbouwbedrijf Stevens

Vloer-, plafond- en wandafwerking

SIERPLEISTER

Sierpleister is een verzamelnaam voor een aantal sierpleisters. De meest bekende hiervan is spachtelputz. Andere sierpleisters zijn rustiekputz en granol.

Sierpleister

Sierpleisters zijn hard stootvast, kleurecht en duurzaam en hebben weinig onderhoud nodig. afhankelijk van de toegepaste structuur zijn ze met eenvoudige schoonmaakmiddelen opvallend goed reinigbaar

Spachtelputz

Spachtelputz is een kuststof gebonden sierpleister voor muren en wanden. Het materiaal bestaat voor 80% uit witte gebroken marmerkorrels en voor 20% uit bindmiddelen (lijm). Spachtelputz is aan te brengen in diktes van 1 tot 4 milimeter. De marmerkorrels in Spachtelputz zijn verkrijgbaar in drie groottes: extra fijn, “1,2” en fijn.

Spachtelputz kan verder worden aangebracht in vrijwel iedere gewenste kleur. Ter kleuring worden uitsluitend natuurlijke pigmenten toegepast. De meest gebruikte kleuren zijn wit en extra wit (voor kleurechtheid op oudere wanden). Doordat Spachtelputz uit hoogwaardig materiaal bestaat, kan het ook worden toegepast op buitenmuren. Zo kunnen bijvoorbeeld ook terraswanden en platen van buitengevel-isolatie worden afgewerkt met Spachelputz.

Wilt u meer weten?

Neem contact met ons op via 0593 522 543 of stel een vraag via het contactformulier. Met minimale informatie kunnen we u een indicatie geven van de kosten. Beantwoord enkele vragen en u ontvangt zo spoedig mogelijk een prijsopgave per e-mail.

Diverse referenties

Onze slaapkamer wilden we net zo modern en strak krijgen als in een design hotel. En dat is gelukt! Al het stucwerk (met alle hoekjes erbij) is perfect geworden. Echt een metamorfose.

Erica de Boer, Groningen

Prachtig werk afgeleverd jongens! We zijn elke dag nog blij met onze gladde monolith vloer. Het is precies de strakke afwerking die we zochten.

Mark de Vries, Assen

Jullie konden ons snel helpen met het stuken van de babykamer… en dat was precies wat we zochten.

Sander Koning, Hoogeveen