06-53132055 / 06-53619087 / 06-13952635 martinstevens@home.nl

Stukadoor en afbouwbedrijf Stevens

Kom eens binnenkijken voor de afwerking

Stukadoor en afbouwbedrijf Stevens

Vloer-, plafond- en wandafwerking

OVER STUKADOOR STEVENS

HART VOOR DE ZAAK, LIEFDE VOOR HET VAK BINNEN DIT BEDRIJF

Stukadoren is ons vak, waarin we veel ervaring hebben opgebouwd in alle facetten van de bouw.

We noemen onszelf ook een veelzijdig stucadoorsbedrijf. Waarin we met een betrekkelijk klein team van medewerkers keer op keer een mooi stukje vakwerk word afgeleverd. In Beilen en omstreken is ons werkgebied, er zijn daarvan tal van voorbeelden te vinden:

  •     Nieuwbouw
  •     Particuliere woningen
  •     Loodsen
  •     Boerderijen
  •     Oude panden gerestaureerd en gerenoveerd door ons

Iedere opdracht is voor ons een nieuwe uitdaging om samen met de opdrachtgevers te werken naar een perfect resultaat en gaan voor kwaliteit en niet voor kwantiteit. Daarin is ruimte voor overleg en advies; we weten waar we over praten. Als familiebedrijf hechten wij waarde aan goed contact met onze klanten. Tevreden klanten dat is waar ons bedrijf om draait.

Met inmiddels al 37 jaar in het vak, is een schat aan kennis en ervaring opgebouwd die aan de volgende generatie wordt doorgegeven. Met twee zonen die al 6 en 12  jaar  in het vak zitten als gezel/leermeester zijn we ook een erkend leerbedrijf.

Dus heeft u bouw- of verbouwplannen waar stucadoorswerkzaamheden aan te pas komen, dan nodigen wij u van harte uit voor een gesprek of informatie.

Directie en medewerkers Stukadoorsbedrijf Stevens.

Diverse referenties

Onze slaapkamer wilden we net zo modern en strak krijgen als in een design hotel. En dat is gelukt! Al het stucwerk (met alle hoekjes erbij) is perfect geworden. Echt een metamorfose.

Erica de Boer, Groningen

Prachtig werk afgeleverd jongens! We zijn elke dag nog blij met onze gladde monolith vloer. Het is precies de strakke afwerking die we zochten.

Mark de Vries, Assen

Jullie konden ons snel helpen met het stuken van de babykamer… en dat was precies wat we zochten.

Sander Koning, Hoogeveen